Organska proizvodnja povrća i lekovitog bilja

U emisiji „U našem ataru“ već ste imali priliku da upoznate Janoša Farago iz Oroma kod Kanjiže. Samo da vas podsetimo da je on jedan od najuspešnijih organskih proizvođača u Srbiji i da je u Oromu podigao biosalaš na kojem uzgaja 40-ak biljnih vrsta. Pod organskom proizvodnjom mu je 10 hektara, a proizvonju širi iz godine u godinu. U odnosu na našu poslednju posetu, porodica Farago je smanjila proizvodnju žitarica, a povećala površine pod začinskim i lekovitim biljem, čije mirise je vetar i ovoga puta nosio širom atara. Miriše majčina dušica, origano, žalfija i mnoge druge biljne vrste, a kako kaže naš domaćin, osnovno u organskoj proizvodnji jeste šarolika paleta biljaka.

7 komentara na “Organska proizvodnja povrća i lekovitog bilja”

 1. mujic Says:

  Gde mogu da se kupe vasi proizvodi,lekovito bilje a i povrce? Hvala!!

 2. srdjan Says:

  zelim vam dobar dan interesuje me dali mogu da dobijem vaš kontakt telefon kako bi se čuli .inače ja sam iz vršca i zainteresovan sam za proizvodnju kojom se bavite jer i ja planiram nešto slično vama da pokrenem u jednom selu blizu vršca pa bi vam bio veoma zahvalan kada bi stupili u kontakt da i da me malo bolje uputite u taj posao.pozdrav.

 3. Dragovan Says:

  Poštovani, molio bih za informaciju, gde se mogu nabaviti biljni čajevi gospodina Farkaša. Unapred zahvalan

 4. borka Says:

  kako bih mogla da kupim rabarbaru ,rasad ili rabarbaru kao proizvod?Da li se moze poruciti?Hvala

 5. sadri Says:

  Postovanje,
  ja sam sa kosova, pa me interesuje gde bih i kako bih mogao dobiti adresu gospodina Janosa Farago radi uzajmnog poslovanja.
  Hvala

 6. admin Says:

  http://www.biosalasfarago.in.rs/kontakt/

 7. admin Says:

  BIO SALAŠ FARAGO

  Veliki put (Orom) 212
  24207 Subotica

  Kontakt telefoni: +38164/343 6326; +38162/831 3085

  E-mail: janos.farago@gmx.de

Ostavite komentar